Thursday ,04 June 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Денес започнува младинската кошаркарска “Вардар лига” (распоред)
Денес започнува   младинската кошаркарска “Вардар лига” (распоред)

Денес започнува младинската кошаркарска “Вардар лига” (распоред)

Денес, после две успешни сезони,  КК Вардар продолжува и со трета сезона од младинската кошаркарска приказна “Вардар лига”. Со проширен асортиман на генерации и натпревари,  во Спортската сала “Вардар” ќе се одигра првиот дел од 1. коло, а следниот викенд ќе се одигра и вториот дел. Ова е распоредот за 1.коло:

78909575_1454011264757456_8054572222838210560_n