Tuesday ,25 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ФОТО) Куглање: Инвентивност на хрватите, Димитровски „присуствуваше“ на дербито со банер во природна величина
(ФОТО) Куглање: Инвентивност на хрватите, Димитровски  „присуствуваше“ на дербито со банер во природна величина

(ФОТО) Куглање: Инвентивност на хрватите, Димитровски „присуствуваше“ на дербито со банер во природна величина

Поради пандемијата со Корона вирусот, претседателот на КК Вардар и играч на хрватски Мертојак не можеше да отпатува и да биде дел од големото кугларско дерби. Сепак сплиќани на инвентивен начин успеаа да го „обезбедат“ неговото присуство со постер во природна големина. На страницата на КК Вардар беше објавено следното:

sp sp2 sp3

-Нашиот претседател успеа да биде присутен во Сплит во ова време на корона и да биде дел од можеби најголемото европско првенствено дерби помеѓу Мертојак и Запрешиќ. И што е најбитно, без здравствен ризик и без задолжителен карантин. Слики во прилог како доказ.

sp4 sp5 sp6 sp7 sp8 sp9 sp10 sp11 sp12 sp13 sp14