Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Спортскиот директор на БК Вардар, Димчевски потпиша договор со компанијата „PESKO TECH“ за спонзорство
Спортскиот директор на БК Вардар, Димчевски потпиша договор со  компанијата „PESKO TECH“ за спонзорство

Спортскиот директор на БК Вардар, Димчевски потпиша договор со компанијата „PESKO TECH“ за спонзорство

БК Вардар на својата официјална страница обелодени убава вест за нова соработка и спонзорство. Во истата се вели:

Спортскиот директор на боречкиот клуб „Вардар“, господинот Димчевски Мирко потпиша договор  со компанијата #PESKOTECH.

z2
Целта на овој постигнат договор помеѓу клубот и оваа компанија  е  договор за взаемна соработка и спонзорство на црвено-црниот борачки колектив.