Thursday ,28 September 2023
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ФОТО) Кугларите на Вардар ги „запалија моторите“
(ФОТО) Кугларите на Вардар ги „запалија моторите“

(ФОТО) Кугларите на Вардар ги „запалија моторите“

Засилениот тим на Кугларскиот тим „Вардар“  вчера  ги „запали моторите“ за новата сезона, со старот на првиот тренинг од летните подготовки кој се одржа во кугларницата „Мусандра“  во Градскиот трговски центар во Скопје каде ние ги играме домашните мечеви. Вардарци значајно се засилија во текот на преодниот рок, покрај тоа одлучија во новата сезона да имаат два тима во МКЛ-Македонската кугларска лига.

298117200_10221820754890254_9053278636767058191_n 298508655_10221820755090259_5946376723422661848_n