Wednesday ,12 December 2018
Последни:
Home > Останати спортови > Борење > (ФОТО) БК Вардар со допис до ФБСМ поради “случајот“ Егоров
(ФОТО) БК Вардар со допис до ФБСМ поради “случајот“ Егоров

(ФОТО) БК Вардар со допис до ФБСМ поради “случајот“ Егоров

Борачкиот клуб Вардар се обрати со допис до Федерацијата за боречки спортови на Република Македонија, ФБСМ поради случајот со нашиот борач, Владимир Егоров. Се почесто се говори во јавноста, особено штипската дека истиот е член на БК Балканец што всушност не е вистина. Во продолжение погледнете го дописот.

86

861