Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Пионерките на Вардар ЕМ со две победи и овој викенд

Пионерките на Вардар ЕМ со две победи и овој викенд

8888888888888888888888

Пионерскиот состав на ЖОК Вардар ЕМ изминатиот викенд имаше два дуели, на двете средби црвено-црните дами дојдоа до победи. За овоие натпревари тие на официјалната страница објавија:

Две победи на нашите ПИОНЕРКИ на третиот турнир по групи
ЖОК ВАРДАР ЕМ – ОК Пробиштип 2:1
  ОК Синалко-ЖОК ВАРДАР ЕМ 0:2
❤