Sunday ,27 September 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Борење: Вардаровите надежи земаа учество на Меморијалниот турнир „Љупче Црвенкоски“ (Фото+Видео)
Борење: Вардаровите надежи земаа учество на Меморијалниот турнир „Љупче Црвенкоски“ (Фото+Видео)

Борење: Вардаровите надежи земаа учество на Меморијалниот турнир „Љупче Црвенкоски“ (Фото+Видео)

Викендов во градот Прилеп се одржа Меморијалниот турнир „Љупче Црвенкоски – Црвенио“, на истиот учество земаа и надежите од црвено-црниот боречки клуб, БК Вардар. На турнирот учествуваа околу 120 борачи и во машка и во женска конкуренција од Србија, Унгарија и Македонија.

Тимот на БК Вардар

Тимот на БК Вардар

*ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕО ОД УБЕДЛИВАТА ПОБЕДА НА НАШАТА МАРИЈА НЕДЕЛКОВСКА – ТУКА!

bk2 bk3 bk4 bk5 bk6 bk7 bk8 bk9 bk10