Sunday ,29 May 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (Фотогалерија) Куглање: Вардар се сретна со ГТЦ во првото пролетно коло
(Фотогалерија) Куглање: Вардар се сретна со ГТЦ во првото пролетно коло

(Фотогалерија) Куглање: Вардар се сретна со ГТЦ во првото пролетно коло

Во понеделникот во  кугланата “Вип“ при Спортскиот центар “Борис Трајковски“-Скопје се одигра меч од  првото пролетно коло од Македонската кугларска лига-МКЛ во кој екипата на КК Вардар го пречека тимот на КК ГТЦ Мусандра. Во ова дерби за второто место во МКЛ гостинот успеа во еден изедначен дуел де победи со минимални 3-5 на крајот.

s0 s1 s2 s2f s4 s5 s6 s7 s8 s8g s9 s10 s11d s12 s12d s13 s13x s14 s15 s16 s17 s18 s19 s20 s21 s21d s22 s23 s24 s25 s26 s27 s29 s30 s31 s32