Saturday ,22 February 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ФОТО) Најмладите кошаркарски екипи на Вардар ги „запалија моторите“
(ФОТО) Најмладите кошаркарски екипи на Вардар ги „запалија моторите“

(ФОТО) Најмладите кошаркарски екипи на Вардар ги „запалија моторите“

Веќе во повеќето спортови завршена е летната пауза и започнати се подготовките за стартот на есенскиот дел. Дел од најмладите кошаркарски категории на КК  Вардар ги стартуваа летните подготовки за новата кошаркарска сезона 2019/2020. Вардар како и досега ќе се обиде да доминира во младинската кошарка нешто што години наназад е заштитет знак на црвено-црниот младински погон.

q