Thursday ,24 September 2020
Последни:
Home > Останати спортови > (ФОТО) ПК Вардар: Успешно е реализиран Првиот Крушевски маратон “Тоше Проески”
(ФОТО) ПК Вардар: Успешно е реализиран  Првиот Крушевски маратон “Тоше Проески”

(ФОТО) ПК Вардар: Успешно е реализиран Првиот Крушевски маратон “Тоше Проески”

Пливачкиот клуб Вардар викендов успешно го реализираше проектот „Маратон Тоше Проевски“ кој се пливаше во крушевското езеро. На официјалната страница тие донесоа впечатоци од реализацијата и неколку фотогафии, кои ви ги донесуваме во продолжение:

a

Успешно завршен Првиот Крушевски Маратон “Тоше Проески” на Крушевското езеро
Честитки за сите учесници, пливачи и клубови
Голема Благодарност до Градоначалникот на Општина Крушево и до Општина Крушево и до останатите покровители Jeep, Ординација Поп Ацеви, Ла Хемија, Хесен, Стокомак, Џорџ рент а кар, пицерија Скар Крушево, Кола, Адвентуре парк- Бегова Корија. Исто така благодарност до

When in Krusevo

за помошта при организацијата.

Учество на овој маратон зедоа 40 пливачи.
a6