Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Среќен роденден Гиевски Влатко
Куглање: Среќен роденден  Гиевски Влатко

Куглање: Среќен роденден Гиевски Влатко

Денес свој роденден прославува, Влатко Гиевски членот на кугларскиот клуб Вардар. Тој на црвено-црниот кугларски колектив се придружи пред две година. Славеникот на кој му го честитаме роденденот и оваа сезона ќе биде дел од Вардар, му посакуваме здравје и успех  во новите предизвици со нашиот тим.

Среќен роденден Влатко!