Saturday ,15 June 2024
Последни:
Home > Slider > ФОТО: „Комитите“ и „Гемиџиите“ истакнаа заедничка парола

ФОТО: „Комитите“ и „Гемиџиите“ истакнаа заедничка парола

Покрај одличната атмосфера на трибините во Велес, „Комитите“ и „Гемиџиите“ истакнаа и една заедничка парола која беше највпечатлива на натпреварот кој заврши со неквалитетните фудбалски 0:0.

Заедничката парола на „Комитите“ и „Гемиџиите“ гласеше:

„Историјата се повторува, вистината е запамтена, македонците никогаш нема да се предадат”.
kkkk