Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Борење: Четири “бронзи” од меѓународната настапи за Вардар
Борење: Четири “бронзи” од меѓународната настапи за Вардар

Борење: Четири “бронзи” од меѓународната настапи за Вардар

Вардаровите борачи настапуваа изминатиот викенд со голема успешност. Дојдовме до 4 бронзи, за тоа на клубската страница објавија:

received_442759247883204

received_839732910685998

Овој викенд борачите на БК Вардар имаа богат викенд и само 4 освоени бронзи на меѓународните турнири во :

received_881811959616012
- Бугарија , Плевен
“ОСВОБОЖДЕНИЕ”
( 3 бронзи )
- Грузија , Тбилиси
“ЗАРИБЕГ БЕРИАШВИЛИ”
(1 бронза )
- Германија, Дортмунд
“OBERLIGA”

received_639317057926117received_1156809544979686received_680902823669385received_686070189576182