Friday ,19 April 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Вардар утре ги „пали моторите“
Куглање: Вардар утре ги „пали моторите“

Куглање: Вардар утре ги „пали моторите“

Завршија новогодишните и божиќните празници, голем број на вардарови колективи од утре започнуваат со активности.

Еден од нив е кугларскиот клуб „Вардар„ кој утре ќе ги „пали“ моторите. Во кугларницата „Мусандра„ утре, 9.јануари, четврток црвено-црните куглари ќе ги започнат зимските подготовки за вториот дел од сезоната. Пред нас е пролетниот дел од МКЛ, Македонската кугларска лига и Купот на Република Македонија во куглање.