Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (Фотогалерија) Куглање: Вардар одигра пријателска со ГТЦ
(Фотогалерија) Куглање: Вардар одигра пријателска со ГТЦ

(Фотогалерија) Куглање: Вардар одигра пријателска со ГТЦ

Во четвртокот во кугларницата “Мусандра“ екипите на КК Вардар и КК ГТЦ Мусандра одигаа тест-натпревар со цел подобра подготовка за пролетниот дел во Македонската кугларска лига. Почетокот на пролетниот дел во сезоната 2019/2020 во МКЛ е закажан за на 25ти јануари.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 22e 23 25 26 27 28 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 88