Friday ,19 July 2019
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ФОТО) Започна пролетниот дел во младинската кошаркарска лига “Вардар“
(ФОТО) Започна пролетниот дел во младинската кошаркарска лига “Вардар“

(ФОТО) Започна пролетниот дел во младинската кошаркарска лига “Вардар“

Денес во малата сала при Спортскиот центар “Кале“ во Скопје се одигрува четврттото коло односно, првото оваа 2019 година во Младинската кошаркарска лига “Вардар„. Младите надежи повторно се на терените и се натпреваруваат.

7777777

Денес се одигаа голем број на дуели, за постигнатите резултати и фотогафии од денешниот настан организиран од најдобриот младински кошаркарски клуб во Македонија, нашиот КК Вардар ќе ви донесеме во следните денови.

777777777777 7777 777