Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Утре во „Кале“ нови натпревари од младинската кошаркарска лига „Вардар“
Утре во „Кале“ нови натпревари од младинската кошаркарска лига „Вардар“

Утре во „Кале“ нови натпревари од младинската кошаркарска лига „Вардар“

Утре, сабота (29/02/2020) во малата сала при СРЦ “Кале“ ќе се одигра нова рунда од младинската кошаркарска лига “Вардар’. На програмата се седум мечеви во неколку старосни категории. Распоредот за 3.коло( 2.дел) изгледа вака:

 

09:00 Вардар Скопје – Албатроси Виница (2009/10)
10:15 Уни Баскет Велес – Албатроси Виница (2007/08)
11:30 Риниа Куманово – МВП 1 Скопје (2009/10)
12:45 Риниа Куманово – Вардар Скоје (2007/08)
15:00 Гостивар – Дрим Тим Скопје (2009/10)
16:00 Гостивар – Дрим Тим Скопје (2003/04)
17:15 Гостивар – Тим Баскет Скопје (2005/06)