Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Борење! Младите надежи на Вардар добија нова спортска опрема (Фотогалерија)
Борење! Младите надежи на Вардар добија нова спортска опрема (Фотогалерија)

Борење! Младите надежи на Вардар добија нова спортска опрема (Фотогалерија)

6
Боречкиот клуб Вардар од секогаш вложувал во својата иднина, така црвено-црниот боречки колектив обезбеди нова опрема за своите млади надежи. Истата ја обезбеди и подели  на најмладите членови на Вардар претседателот на БК Вардар Далибор Милановски заедно со тренерите Игор Неделковски и Ацо Јордановски.
7 8 4 5
Како што велат од овој наш клуб кој е познат по својот ентузиазам, преданост на работа се уште се далеку од посакуваните услови и средства потребни за работа, но се “борат“ за подобро и постабилно утре. 9 2 3