Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Очекувано! Кошаркарскиот клуб Вардар е најдобар младински клуб за 2017
Очекувано! Кошаркарскиот клуб Вардар е најдобар младински клуб за 2017

Очекувано! Кошаркарскиот клуб Вардар е најдобар младински клуб за 2017

Сосема очекувано според резултатите кои ги постигнаа во годината која изминува, 2017 година Кошаркарскиот клуб Вардар доби одликување за одличната работа со своите млади категории. Ние оваа сезона доминиравме во младинските лиги и сето тоа беше наградено вчера со признание од Македонската кошаркарска федерација.

cx2

На манифестацијата вчера во “Square 21“, нашиот клуб КК Вардар доби признание за , најдобрар младински клуб во Македонската кошарка за 2017 година.  Од клубот велат дека и во иднина ќе останат посветени на создавањето на млади кошаркарски таленти.