Thursday ,13 December 2018
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Кошарка: Табели по есенскиот дел во “Младинската лига Вардар“
Кошарка: Табели по есенскиот дел во “Младинската лига Вардар“

Кошарка: Табели по есенскиот дел во “Младинската лига Вардар“

Кошаркарскиот проект на црвено-црниот кошаркарски колектив, “Младинската лига Вардар“ ја имаше својата последна “есенска етапа“.  По одигрување на ова последно коло  завршиjа есенските дуели,  лигата се продолжува после распустот, а тоа ќе биде од февруари месецот.  Во продолжение ви носиме табели во трите категории по есенскиот дел.

lg lg2 lg3