Thursday ,06 August 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Вардар ќе ја претставува Македонија во европските купови
Куглање: Вардар ќе ја претставува Македонија во европските купови

Куглање: Вардар ќе ја претставува Македонија во европските купови

Кугларскиот клуб Вардар повторно ќе ја претставува Република Македонија во кугларска Европа.  Тоа го потврди кугларската федерација на Македонија на официјалната страница. Во соопштението се вели:

img_20200708_115647