Thursday ,13 August 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Вардар втор на турнирот “Чајка“
Вардар втор на  турнирот “Чајка“

Вардар втор на турнирот “Чајка“

Заврши и овогодинешниот турнир “Чајка“ на кој учествуваше и тимот на ОК Вардар. На овој турнир покрај нашиот Вардар, учество земаа и домашните екипи на Лешок и У️ниверзитет Тетово, како и Партизан од Белград.

На овој турнир првото место му припадна на Партизан, втор беше нашиот Вардар, трет заврши Лешок, додека пак тимот на У️ниверзитет Тетово го освои последното место.

На овој турнир нашиот одбојкар Ристо Клопчевски доби награда.

25396258_552153935126736_3953961872460726940_n