Saturday ,13 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Одбојка: Вардар врши упис на млади одбојкарски надежи
Одбојка: Вардар врши упис на млади одбојкарски надежи

Одбојка: Вардар врши упис на млади одбојкарски надежи

Одбојкарскиот спорт со успесите на нашата селекција добива на популарност. ОК Вардар тимот кој годинава сезиозно се засили и ја прекина „блокадата“ за настап на мак.тимови во одбојкарска Европа повикува  млади надежи кои сакаат да се запознаат и да го тренираат овој спорт. Во информацијата се вели:

Одбојкарски клуб Вардар започнува со упис на нови членови
Тренинзите ќе се реализираат во ООУ,, Христијан Тодоровски Карпош,,
Контакт тел.075 329958
Една љубов еден живот!
Напред Вардар