Thursday ,28 May 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > (Видео) Одбојкарите на Вардар демонстрираат вежби во домашни услови за учениците од основно образование
(Видео) Одбојкарите на Вардар демонстрираат вежби во домашни услови за учениците од основно образование

(Видео) Одбојкарите на Вардар демонстрираат вежби во домашни услови за учениците од основно образование

Одбојкарите на ОК  Вардар демонстрираат вежби во домашни услови за учениците од основно образование. Клубот ги постави на официјалната страница во текот на вчерашниот ден, истите  видеа погледнете ги во продолжение.