Saturday ,15 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реално Аикидо /Борење > БК Вардар со парични награди за успешниот настап на Изборното државно првенство (ФОТО)
БК Вардар со парични награди за успешниот настап  на Изборното државно првенство (ФОТО)

БК Вардар со парични награди за успешниот настап на Изборното државно првенство (ФОТО)

Вардар, поддржан од Пешко теч, ги награди борачите кои на Изборното првенство за јуниори освоија 7 медали – 3 златни, 3 сребрени и 1 бронзен.

Марко Андонов и Рубенс Модосјан кои освоија златни медали се наградени со по 100 евра, сребрените Љупче Митев и Стефан Митев добија по 50 евра, бронзениот Милан Трендов 30.

334889955_1384959992346084_7258393896679125331_n 334896683_580670797354661_8432568220151140710_n 334897802_594413259230263_6165501423045923099_n 334898968_203587652302874_3909807736808091796_n 334905751_924740078873678_2364760533774853217_n 334906010_3414164412231468_1858367164968662987_n 334909987_181288344675692_744732714359966145_n

Бојана Лазаревска која освои златен медал во женска конкуренција е наградена со 50 евра, а Емилија Илијевска за среброто 30.

Стручниот штаб на Вардар 

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

h h4 h7 h9 h22 hh