Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Среќен роденден Дарко Димитровски
Среќен роденден Дарко Димитровски

Среќен роденден Дарко Димитровски

Денес свој роденден прославува еден од најдобрите поединци на кугларскиот клуб ВардарДарко Димитровски. Тој е заменик-претседател на црвено-црните, активен играч и еден од најзаслужните со неговиот брат, Димитар за враќањето на црвено-црниот тим во кугларските води 2014 година. Покрај тоа тој е и во младоста има трофеј со КК Вардар. Човек со црвено-црна крв, кој со многу елан и желба е посветен на Вардар.

СРЕЌЕН РОДЕДЕН ДАРКО!