Tuesday ,21 September 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Атлетика > Завировски со антологискиот дрес на ФК Вардар низ улиците на Битола (ФОТО)
Завировски со антологискиот дрес на ФК Вардар низ улиците на Битола (ФОТО)

Завировски со антологискиот дрес на ФК Вардар низ улиците на Битола (ФОТО)

Викендов во Битола се одржа трката “Трчај бе“, од  АК Вардар боите ги бранеше Петре Завировски. Оваа трка имаше одлична организација и исклучително тешка патека.
242007878_576125673631158_6217570127045503151_n
Патеката долга 21.097км мината за 1:30:00 минути, во дресот на ФК Вардар со логото на Комити  Запад (87), што не остана не забележано, па така чести беа реакциите на публиката и повремени свирежи добиваше нашето момче кое без разлика на се одлично истрча. 
242004232_549738996245135_5902788891076297267_n 241756898_995911921316332_8404638416327682970_n 241754443_585816652765845_7214696817046918591_n 241747530_239561314751303_1251690175121505846_n 241747522_396304742010569_2784281497354381561_n 241745355_545991953295891_8736074331892666203_n