Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Пливачкиот клуб Вардар доминира во пионерска конкуренција
Пливачкиот клуб Вардар доминира во пионерска конкуренција

Пливачкиот клуб Вардар доминира во пионерска конкуренција

Пливачкиот клуб Вардар 2018 и оваа година го оправда епитетот “најдобар” со што го задржа своето место на најдобар клуб во Македонија во категорија пионери!!

ПК Вардар 2018 уште од своето постоење бележи значителни резултати во сите категории, а освојувањето на најдобар генерален пласман токму во оваа категорија е уште еден доказ дека овој клуб е мотивиран од успесите на нашите пливачи и подготвен на уште понапорна работа во иднина!

66206544_661637287676508_4817044626940624896_n

Им честитаме нашите учесници и освојувачи на медали кои го дадоа својот максимум и го претставија клубот во најдобро светло.
Честитки и за нашиот пливач Никола Ѓуретановиќ кој оваа година го освои 1то место во генерален пласман во категорија помлади пионери