Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Slider > (ВИДЕО) Абутовиќ на својата свадба со песна ги поздрави Комитите
(ВИДЕО) Абутовиќ на својата свадба со песна ги поздрави Комитите

(ВИДЕО) Абутовиќ на својата свадба со песна ги поздрави Комитите

Доаѓањето во Скопје, поранешниот ракометар на Вардар, Илија Абутовиќ го искористи за стапување во „брачните води“, со македонката, Сања Стојчевска.

Специјален гостин на свадвената веселба која се одржа во еден од скопските локали, беше македонскиот пејач, Јоце Панов кој заедно со Абутовиќ ги поздравија гостите со многу песни, од кои една беше и  Ја излезе Ѓурѓо, секако како поздрав до вардаровитге навивачи, попуарните Комиит. Погледнете како тоа звучеше на линкот, ТУКА.