Wednesday ,20 January 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ВИДЕО) Под „полна пареа“ се работи на летниот индивидуален камп на КК Вардар
(ВИДЕО) Под „полна пареа“ се работи на  летниот индивидуален камп на КК Вардар

(ВИДЕО) Под „полна пареа“ се работи на летниот индивидуален камп на КК Вардар

Започнаати се веќе  активностите во кошаркарскиот клуб Вардар, истите поради пандемијата со Корона вирусот беа прекинати уште во месец март. Се реализира првиот летен индивидуален камп на црвено-црните, истиот се одвива на отворено на кошаркарското игралиште крај хотелот „Александар Палас“ во Скопје.

 Кампот започна на 24 јуни и ќе трае се до  7 јули, тренизите се во терминот 19-21 часот. На официјалната страница на црвено-црниот кошаркарски клуб беше поставено видео од тренинзите. Истото може да го погледнете на следниот ЛИНК!