Monday ,19 October 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Вардар во 1.коло против 18 Август, познат распоредот за кугларската лига
Вардар во 1.коло против 18 Август, познат распоредот за кугларската лига

Вардар во 1.коло против 18 Август, познат распоредот за кугларската лига

Познат е распоредот  за сезоната во  Македонската кугларска лига, Вардар започнува против тимот на КК 19 Август. Првото коло е прдвидено да се одигра на 17.октомври. Ние на воведниот дуел сме гости, во продолжение распоредот за сезоната 2020/2021 година.

01 02 03 04