Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Распоред за пролетните дуели на Вардар
Куглање: Распоред за пролетните дуели на Вардар

Куглање: Распоред за пролетните дуели на Вардар

Кугларската лига есенва имаше само две рунди, по што беше прекината. Пред три дена се донесе одлука за продолжување од 20-ти идниот месец. Ова е распоредот за преостанатите кола:

d1 d2 d3