Saturday ,01 October 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Резултати од младинската кошаркарска лига „Вардар’ играна овој викенд
Резултати од  младинската кошаркарска лига „Вардар’  играна овој викенд

Резултати од младинската кошаркарска лига „Вардар’ играна овој викенд

Викендов се играше треттото коло (2.дел)  од младинската кошаркарска лига „Вардар’. Мечевите се играа на позната локација, нашата сала при СРЦ “Кале“ (мала сала). На програмата беа седум меча во неколку возрасни категории. Познати се постигнатите резултати од истите:

88240642_619246895522049_5214113013426028544_o

Резултати трето коло (втор дел )

Вардар Скопје – Албатроси Виница (2009/10) 36:25
Уни Баскет Велес – Албатроси Виница (2007/08) 26:15
Риниа Куманово – МВП 1 Скопје (2009/10) 22:29
Риниа Куманово – Вардар Скопје (2007/08) 41:44
Петрески Гостивар – Дрим Тим Скопје (2009/10) 23:44
Петрески Гостивар – Дрим Тим Скопје (2003/04) 39:48
Петрески Гостивар – Тим Баскет Скопје (2005/06) 30:45