Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Хокејарскиот клуб “Вардар“ започна со школа за лизгање

Хокејарскиот клуб “Вардар“ започна со школа за лизгање

ХОКЕЈ КЛУБ ВАРДАР започна со ШКОЛАТА ЗА ЛИЗГАЊЕ за деца од 6 до 10 годишна возраст. Подетални информации за термините и контакт телефоните на фотогафијата во продолжение.

11