Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Среќен роденден, Митиќ Мартин кадетски кугларски шампиону
Среќен роденден,  Митиќ Мартин кадетски кугларски шампиону

Среќен роденден, Митиќ Мартин кадетски кугларски шампиону

Денес свој роденден слави членот на Кугларскиот клуб Вардар,  Митиќ Мартин. Станува збор за кадетскиот шампион на Македонија. Тој одигра одлично и на младинскиот шампионат (У23) каде  дојде до „сребро“ во оваа категорија.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МАРТИН!