Sunday ,27 November 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Среќен роденден Јанковиќ Саша

Среќен роденден Јанковиќ Саша

sasha

Денес свој роденден прославува еден од најдобрите куглари  на црвено-црните, Јанковиќ Саша. Беше дел од најголемиот успех  на КК Вардар, тој беше во тимот кога минатата сезона успеавме да дојдеме до шампионската круна во лигата. Редакцијата на Вардар фанс му посакува  среќен роденден роденден и многу успех.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН САША!