Saturday ,27 November 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Атлетика > Среќен роденден Димитровски Игор

Среќен роденден Димитровски Игор

som

Денес својот 30.роденден го прославува членот на АК Вардар, Игор Димитровски.  Ова момче е член на црвено-црниот клуб од 2012 година. Тој е атлетичар кој настапува на кратки и средни патеки. Игор има учествувано на неколку државни натпревари и на останати атлетски манифестации.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИГОР!