Wednesday ,06 July 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ФОТО) Табелите во младинската кошаркарска лига „Вардар“ по одиграните кола пред прекинот
(ФОТО) Табелите во  младинската кошаркарска лига „Вардар“  по одиграните кола пред прекинот

(ФОТО) Табелите во младинската кошаркарска лига „Вардар“ по одиграните кола пред прекинот

Во младинската кошаркарска лига „Вардар“  пред принудната пауза поради ситуацијата со Корона вирусот  се комплетираа три кола. Младите кошаркарски надежи одигаа три рунди од оваа црвено-црна баскет лига. Во продолжение ви ги носиме табелите од сите категории кои настапуваат во истата изработени по престанокот.

r r2 r3 r4 r6