Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Тодоровски утре настапува во 1/4-финалето
Куглање: Тодоровски утре настапува во 1/4-финалето

Куглање: Тодоровски утре настапува во 1/4-финалето

Утре, следни нова фаза на  Државното поеднечно кугларско првенство. На програма се  дуелите од  четврт-финалето. Истото се  одржа  во кугларницата „Мусандра“ во ГТЦ Скопје. Вардар има свој претставник кои играа во оваа фаза, Тони Тодоровски. Ова е распоред за дуелите:

 

*11.00 Манев – Тодоровски; Донковски – Ајдин

*12.00 Анастасов – Трпковски; Јакимовски – Матиќ