Monday ,06 July 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > Тројца играчи на КК Вардар повикани за македонската селекција М18
Тројца играчи на КК Вардар повикани за македонската селекција М18

Тројца играчи на КК Вардар повикани за македонската селекција М18

Репрезентацијата до 18 години ќе земе учество на меѓународен турнир организиран од Кошаркарската федерација на соседна Бугарија кој ќе се одржи идниот викенд во Шумен. На списокот на повикани се три  момци од црвено-црниот тим.

 

СПИСОК НА ПОВИКАНИ КОШАРКАРИ

 1. Андреј Андоноски – МЗТ Скопје Аеродром
 2. Љубиша Димитровски – МЗТ Скопје Аеродром
 3. Марко Величковски – МЗТ Скопје Аеродром
 4. Славчо Трајковси – МЗТ Скопје Аеродром
 5. Марко Спасовски – МЗТ Скопје Аеродром
 6. Таулант Ибраими – Гостивар
 7. Филип Петковски – Вардар
 8. Михаил Наумоски – Вардар
 9. Павел Атанасов – Вардар
 10. Васил Јаневски – Феникс 2010
 11. Андреј Митревски – Феникс 2010
 12. Филип Наков – Партизан Мулти Шпед
 13. Давид Наумовски – Партизан Мулти Шпед
 14. Јован Цветков – Партизан Мулти Шпед
 15. Виктор Стојковски – Партизан Мулти Шпед
 16. Тодор Златев – Еуро Никел 2005