Monday ,06 April 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Генерациите 2007 и 2008 на ФК Вардар во четврток ќе гостуваат на Реал Ниш
Генерациите 2007 и 2008 на ФК Вардар во четврток ќе гостуваат на Реал Ниш

Генерациите 2007 и 2008 на ФК Вардар во четврток ќе гостуваат на Реал Ниш

Генерациите на ФК Вардар родени 2007 и 2008 година во четврток во Ниш ќе одиграат приjателски натпревари со соодветните генерации на Реал Ниш од Србија.

Станува традиција да играме со Реал Ниш, откако оваа екипа претходно има гостувано неколку пати на Академијата на Вардар.

Натпреварите во четврток ќе се одиграат во термините од 12:00 и 14:00 часот.