Saturday ,01 October 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Клопчески и Ангеловски повторно во Вардар
Клопчески и Ангеловски повторно во Вардар

Клопчески и Ангеловски повторно во Вардар

Одбојкарскиот клуб Вардар во новата сезона драстично ќе влезе засилен со тројца нови одбојкари. Старо – нови играчи на нашиот тим се искусните Клопчески и Ангеловски, како и Филип Блажовски.

Клопчески и Ангеловски во тимот на Вардар настапуваа се до полусезоната, потоа едниот замина во ОК Лешок а другиот во шампионатот на Романија.

Клопчески и Ангеловски се веќе долгогодишни репрезентативци на Македонија.