Saturday ,25 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > ЖОК Вардар ЕМ врши упис на млади девојки, бидете дел од црвено-црните
ЖОК Вардар ЕМ врши упис на млади девојки, бидете дел од црвено-црните

ЖОК Вардар ЕМ врши упис на млади девојки, бидете дел од црвено-црните

Доколку сакате вашето дете да биде дел од одличен одбојкарски колектив, женскиот одбојкарски клуб „Вардар ЕМ е вистинска прилика за тоа. Бидете дел до тимот кој е познат во создавање на млади и надежни одбојкарки, екипа која нуди можност за напредок и усовршување на секоја млада личност.

Уписите се во три различни генерации ( 2006/07, 2008/09 и 2010 и помали), одлична можност нуди клубот што тренинзите ќе се одвиваат на две локации во Скопје. Две дами,  со одлично одбојкарско „педигре“, Јаничиќ и Стефаноска ќе го пренесуваат своето богато искуство на новите вардарци.

zok-var