Saturday ,11 July 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ВИДЕО) Вардар успешно го организираше треттиот интернационален кугларски турнир “8.Септември”
(ВИДЕО) Вардар успешно го организираше треттиот интернационален кугларски турнир “8.Септември”

(ВИДЕО) Вардар успешно го организираше треттиот интернационален кугларски турнир “8.Септември”

Кугларскиот клуб Вардар успешно го организираше 3-тиот интернационален кугларски турнир ” 8ми Септември”. Во кугларницата “ВИП” при СЦБТ  се одржа собирот на најдобрите балкански тимови. Шампион беше србскиот колектив, КК Белград, вардарци беа втори. Поединечно прв беше Бојан Влаќевски кој настапи за Вардар.

ВИДЕО ОД ЦЕЛИОТ НАСТАН:

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=i9suj7YnIhQ