Sunday ,26 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реал Аикидо “Вардар“ ќе организира летен камп во Грција
Реал Аикидо “Вардар“  ќе организира летен камп во Грција

Реал Аикидо “Вардар“ ќе организира летен камп во Грција

Клубот за реално аикидо „Вардар“ повторно ќе реализира отворен летен камп, истиот ќе биде организиран во периодот  од 18-ти до 24-ти јуни оваа година. Олимпик Бич во соседна Република Грција ќе биде локацијата каде истиот ќе биде одржан. Тренинзите ќе ги водат тренери со интернационални лиценци, предвидени се основи на Реал аикидо, детска и програма за возрасни, како и специјална програма за одбрана на жени.

re4

 

*Детални информации за оваа понуда може да погледнете на следниот- ЛИНК!

re5