Saturday ,13 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Атлетика > Атлетика: Видео за Петре Завировски
Атлетика: Видео за Петре Завировски

Атлетика: Видео за Петре Завировски

Редакцијата на Вардар Фанс ексклузивно ви прикажува видео од настапите на Петре Завировски. Едно одлично видео  за атлетичарот на црвено-црниот тим, со компилација од настапите, победите, емоциите на Вардарецот.

*Истото може да го погледнете на следниот ЛИНК!