Thursday ,27 February 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (Видео Стрим) Од кугларското шоу, интернационален турнир “8-ми септември“
(Видео Стрим) Од кугларското шоу, интернационален турнир “8-ми септември“

(Видео Стрим) Од кугларското шоу, интернационален турнир “8-ми септември“

Скопје ќе биде центар на балканското куглање во текот на денешниот ден. Многу шампиони, актуелни и поранешни, Куп прваци и најдобриот тим во Европа купот ќе дојдат во Скопје, Вардар на едно место ќе ја собере кугларската ЕХ- ЈУ елита овој септември.

Учесници од пет поранешни републики ќе ги одмерат силите во Скопје. Турнирот, трет по ред ќе се игра на 7.септември во кугларницата „ВИП“ при СЦ „Борис Трајковски“. Интернационален турнир “8-ми септември“ се организира по повод денот на независноста на Република Македонија, истиот почнува во 10-00 часот.

Преносот може да го најдете на следниот ЛИНК