Saturday ,10 April 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Среќен роденден Влатко Стојановски
Среќен роденден Влатко Стојановски

Среќен роденден Влатко Стојановски

Денес свој роденден прославува  вардаров куглар, Влатко Стојановски. Станува збор за момче кој е од првите денови во 2014 година цо црвено-црниот тим. Куглар со одлични перформанси, играч кој е подреден на тимскиот дух и успех. Редакцијата на Вардар фанс му го честита роденденот и му поскаува многу успех и здравје.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ВЛАТКО!