Friday ,19 July 2019
Последни:
Home > Останати спортови > Ватерполо клуб Вардар: Пред 5 месеца започнавме со 1 тренер и без членови, сега сме 50 члена и 5 тренери, нов тренер е Ведран Марковски
Ватерполо клуб  Вардар: Пред 5 месеца започнавме со 1 тренер и без членови, сега сме 50 члена и 5 тренери, нов тренер е Ведран Марковски

Ватерполо клуб Вардар: Пред 5 месеца започнавме со 1 тренер и без членови, сега сме 50 члена и 5 тренери, нов тренер е Ведран Марковски

Ватерполо клуб Вардар-8 на својата страница излезе со низа информации во кои се вели:

Кога започнавме со работа немавме ниту еден член и со само еден тренер, сега после 5 месеци се наоѓаме на нов почеток, почеток со нови предизвици. Но сега сме по искусни по подготвени и спремни за нови предизвици и успеси, а да.. и со преку 50 членови, преку 5 тренери и низа успеси.

Ведран Марковски

Ведран Марковски

На самиот почеток, ја имаме честа да ви го претставиме новиот тренер на Вардар 8. Ведран Марковски дами и господа.Долгогодишен пливач, рекордер, студент на медицина и наш одличен пријател.
Ведран ќе тренира со натпреварувачката група, очекувајте извонредни резултати!!

gg2

За целите, мисијата и повеќе информации може да се информирате ОВДЕ!