Saturday ,22 February 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > (ФОТО) Вардар, најдобриот младински клуб стана дел од „градската приказна“
(ФОТО) Вардар, најдобриот младински клуб стана дел од „градската приказна“

(ФОТО) Вардар, најдобриот младински клуб стана дел од „градската приказна“

По брендирањето на два автобуси, Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП)  кој е партнер на КК Вардар отиде чекор понатака. Тие брендираа автобуска постројка со мотиви од младинската кошаркарска екипа на Вардар, школа која е број еден за создавање млади кошаркари во земјава. Со ова најдобриот младински клуб стана дел од „градската приказна“.

y2 68596146_2148780418755817_5951885921254113280_n